Over ons

Uselab is een Digital Product Agency. We bedenken en maken interactieve toepassingen zoals websites, webapplicaties en mobiele apps. 

Ons werk begint vaak met een strategie of advies. Je zult ervaren dat je met ons snel kunt schakelen en dat we niet van gebakken lucht houden. 

We werken graag echt samen met onze klanten, met een vast compact team en korte lijnen. Van strategie, concept en design tot de digitale productie en beheer: we hebben het allemaal in huis. 

Bij elke productie zorgen we voor een oplossing waar de eindgebruiker écht wat aan heeft. Want dan wordt je website of app echt gebruikt en bereik je je doelen. Dat klinkt logisch, maar veel oplossingen zitten vol met onzin en onhandigheid.

Om een goede oplossing te maken is een behoorlijke dosis creativiteit en ervaring vereist. Die hebben we in huis. Net als circa 25 medewerkers die de producties realiseren. Vaak samen met onze klanten. 

Uselab is lid van de Dutch Digital Agencies, de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus van Nederland en is ISO/IEC 27001 gecertificeerd.

ISO 27001

Wat we doen

Bij ons werken creatieve strategen en designers maar ook zeer talentvolle programmeurs. Onze producties worden in-house gerealiseerd, zodat we efficiënt zijn en topkwaliteit kunnen leveren, van strategie tot beheer. 
image

Strategie

Om succesvol te zijn moet je weten wat je wilt bereiken en wat je doelgroep wil. Wij helpen dit haarscherp te krijgen en vertalen het naar een praktische, haalbare oplossing.

image

Concept en design

We zorgen bovenal voor een optimale vorm en functionaliteit om de boodschap over te brengen en gebruikers in beweging te krijgen. Niet zomaar een beetje, maar zo scherp als het kan.

image

Development

Maatwerk, maar dan wel met slimme standaard bouwblokken zodat we niet steeds het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. We koppelen met de rest van de wereld en gebruiken de beste frameworks.

image

Beheer

Wij staan voor je klaar om je te helpen met een probleem, vraag of aanpassing via onze servicedesk. Natuurlijk ook pro-actief beheer. Op basis van een SLA, of niet.

image

Websites

We bedenken, ontwerpen, bouwen websites. Bijvoorbeeld een corporate site of een e-commerce oplossing.

image

Mobile apps

Wij ontwerpen en ontwikkelen mobiele apps voor onder andere iPhone, iPad en Android. Afhankelijk van de wensen zijn dat native, hybrid of HTML5 gebaseerde apps.

image

Online applicaties

We maken online platformen, bijvoorbeeld een slimme online tool waarmee jouw klanten zich zelf kunnen helpen. Inclusief glimlach. 

image

Online marketing

Zonder traffic en conversie is een productie niet veel waard. We boeken resultaat met online campagnes, SEO, SEA, en display, (bij)gestuurd door heldere cijfers.

Built to last

Wij werken met de beste content management systemen en platformen, zoals Umbraco, Sitecore, Drupal en Laravel. 

Umbraco Certified Partner

Kennismaken? Bel met Sander
020 5309666
info@uselab.com