Over ons

Uselab is een Digital Product Agency.

Wij helpen organisaties digitaliseren. Dat doen we met een holistische aanpak met grip op alle succesfactoren. Hierdoor realiseren we niet alleen succesvolle projecten, maar bovenal succesvolle digitale producten. We maken interactieve toepassingen zoals websites, online tools, webapplicaties en apps.

 

Ons team is jouw team

We werken met innovatieve, ervaren productteams om jouw digitale product tot leven te brengen. Niet een bij elkaar geraapt groepje freelancers, maar een op elkaar ingespeeld team van Uselab. Zo'n team bevat exact de juiste expertise om er een succes van te maken. Gegarandeerd.

Vaste aanpak

Uselab heeft een vaste aanpak waarin we grondig problemen en doelen scherpstellen en ideeën valideren voordat we ze verder uitwerken. Hiermee dwingen we af dat we het juiste doen zodat de kans op succes maximaal is.

Bewezen grensverleggend

Ons werk is bewezen grensverleggend in gebruiksgemak, originaliteit en innovatie. Maar bovenal bieden we business value en maken we alles zo eenvoudig mogelijk. Gebruikers en klanten zeggen: Het is zo simpel dat je vergeet dat het ingewikkeld is.

       

Uselab is lid van de Dutch Digital Agencies, de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus van Nederland en is ISO/IEC 27001:2017 gecertificeerd.
 
 

Wat we doen

Bij ons werken creatieve strategen en designers maar ook zeer talentvolle programmeurs. Onze producties worden in-house gerealiseerd, zodat we efficiënt zijn en topkwaliteit kunnen leveren, van strategie tot beheer. 

Boek vrijblijvend consult

image

Strategie

Om succesvol te zijn moet je weten wat je wilt bereiken en wat je doelgroep wil. Wij helpen dit haarscherp te krijgen en vertalen het naar een praktische, haalbare oplossing.

image

Concept en design

We zorgen bovenal voor een optimale vorm en functionaliteit om de boodschap over te brengen en gebruikers in beweging te krijgen. Niet zomaar een beetje, maar zo scherp als het kan.

image

Development

Maatwerk, maar dan wel met slimme standaard bouwblokken zodat we niet steeds het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. We koppelen met de rest van de wereld en gebruiken de beste frameworks.

image

Beheer

Wij staan voor je klaar om je te helpen met een probleem, vraag of aanpassing via onze servicedesk. Natuurlijk ook pro-actief beheer. Op basis van een SLA, of niet.

image

Websites

We bedenken, ontwerpen, bouwen websites. Bijvoorbeeld een corporate site of een e-commerce oplossing.

image

Mobile apps

Wij ontwerpen en ontwikkelen mobiele apps voor onder andere iPhone, iPad en Android. Afhankelijk van de wensen zijn dat native, hybrid of HTML5 gebaseerde apps.

image

Online applicaties

We maken online platformen, bijvoorbeeld een slimme online tool waarmee jouw klanten zich zelf kunnen helpen. Inclusief glimlach. 

Built to last

Wij werken met de beste content management systemen en platformen, zoals Umbraco, Drupal en Laravel. 

Umbraco Certified Partner

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?