}

Uselab is genomineerd voor een Dutch Interactive Award!

FieldScout van BioScope behoort tot de beste digitale tools van Nederland en daar zijn we trots op.

24 maart 2021

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers. De DIA reikt binnen 16 categorieën een goud en zilver award uit aan de meest vooraanstaande bureaus en opdrachtgevers. De DIA wordt georganiseerd door Emerce en DDA en sinds 2010 jaarlijks uitgereikt.

Elk bureau, opdrachtgever of bedrijf in Nederland met een indrukwekkend interactief project doet mee. Alle ingezonden worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury van zwaargewichten uit de digitale wereld. Zij bepalen de genomineerden op basis van het concept, design en UX, resultaat en optimalisatie.

FieldScout DIA Nominee

FieldScout de beste digitale tool van Nederland?

FieldScout is genomineerd voor een Dutch Interactive Award 2021 in de categorie Tools.

Met de FieldScout-app kunnen boeren aan de slag met precisielandbouw. Hierbij krijgen gewassen met behulp van technologie heel nauwkeurig die behandeling die ze nodig hebben. Dat is efficiënter, goedkoper en duurzamer. De app voorziet de boer op locatie van de juiste inzichten, zoals de staat van de gewassen. De app stroomlijnt het proces van analyse, scouting en het ondernemen van actie. Zo kunnen boeren gewassen heel gericht behandelen, bijvoorbeeld met meststoffen of gewasbeschermingsmiddelen.

Op donderdag 20 mei 2021 wordt bekend gemaakt of FieldScout de beste digitale tool van Nederland is. 

Zie ook de case van dit project.