}

Uselab is ISO27001:2017 gecertificeerd!

Informatie beveiliging binnen Uselab en voor onze klanten is in control en daar zijn we trots op!

29 december 2020

ISO 27001:2017 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging. Deze standaard richt zich op het ontwikkelen, uitvoeren, controleren en verbeteren van een Information Security Management System, een systeem voor het beheren en beheersen van informatiebeveiliging. Belangrijk hierbij is dat informatiebeveiliging beschouwd wordt als een proces dat altijd een belangrijke rol speelt en blijft spelen binnen de organisatie.

Sander Arts, CEO van Uselab: “ISO 27001 is voor Uselab geen formaliteit, maar een hele bewuste keuze. We werken voor onze klanten aan digitale producten die core business zijn. Vaak hebben we met belangrijke data van onze klanten te maken. Natuurlijk hadden we onze informatiebeveiliging al goed voor elkaar, maar door onze certificering kunnen we dit ook aantonen. “

Karl van Santen, manager operations bij Uselab, werkte het afgelopen jaar met een team hard aan het verder verbeteren van de informatiebeveiliging van Uselab. Van Santen: “We zijn continu bezig met het verbeteren van onze aanpak en de kwaliteit van ons werk. De bescherming van privacy en een zorgvuldige omgang met vertrouwelijke gegevens speelt daarin een belangrijke rol. Het Information Security Management System zorgt ervoor dat Uselab grip heeft op het gebied van informatiebeveiliging en blijft leren en verbeteren. Ik ben blij dat wij onze kwaliteit hebben laten toetsen en dat we met vlag en wimpel geslaagd zijn!”.

Meer weten over informatiebeveiliging? Neem dan contact met Karl van Santen op.