}

Uselab kickstart de ontwikkeling van platform start-up Ticketing Group

Uselab helpt de start-up aan basis voor toekomstig platform.

04 januari 2019

Ticketing Group is een start-up die de kaartverkoop in de culturele sector faciliteert. Uselab helpt bij het neerzetten van de fundering van het digitale platform. De start-up bouwt de applicatie in de toekomst volledig zelfstandig verder uit.

Uselab ondersteunt de start-up tijdens de opbouwfase als kickstarter. Uselab is ervaren in het neerzetten van een basis die schaalbaar is op elke mogelijke manier. Uselab helpt Ticketing Group hierbij en brengt het nieuw te vormen team van de start-up op snelheid om de transitie van de teams zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Platform van Ticketing Group is meer dan online kassasysteem

De geavanceerde oplossing van Ticketing Group is een makkelijk te bedienen tool voor culturele instellingen als filmhuizen, festivals, musea en theaters. Ticketing Group faciliteert alles wat komt kijken bij de kaartverkoop van evenementen. Naast puur praktisch de verwerking van tickets geeft het platform de culturele instelling bijvoorbeeld ook door data verkregen inzichten. De evenementenorganisator kan hier direct op inspelen en krijgt zo meer grip op de sales. De applicatie van Ticketing Group maakt automatisering voor kleine instellingen laagdrempelig en toegankelijk.

Het duurt nog even tot de lancering van het platform.