}

Uselab maakt voor Measuremen innovatieve nieuwe app

De app meet het gebruik van kantoorruimtes en analyseert de efficiëntie van de inrichting. Ideaal voor het optimaliseren van de werkplek.

13 februari 2019

Uselab maakt voor werkplekverbeteraar Measuremen een geheel nieuwe versie van de app MyPlace2Work. De app krijgt ook een nieuwe naam: Habital. Met deze app krijgen kantoormedewerkers en werkgevers op een innovatieve manier inzicht in het gebruik van de werkomgeving. De nieuwe app zal het gebruik door werknemers vergroten waardoor de werkgever betere input krijgt om de werkomgeving te verbeteren.

De applicatie meet hoe medewerkers kantoorruimte gebruiken en wat hun voorkeuren zijn. Dit geeft de werknemers inzicht in hun gedrag terwijl werkgevers uitgebreid inzicht krijgen in de werkplektevredenheid. Ideaal voor het maken van plannen voor een verhuizing, reorganisatie of het optimaliseren van de werkomgeving.

Nieuwe app vergroot deelname gebruikers waardoor meer data ter beschikking komt

Er is behoefte aan een relevantere app voor de kantoormedewerker en tegelijkertijd nog betere data voor de werkgever. Measuremen vraagt daarom Uselab een geheel nieuwe versie te maken van de app en het bijbehorende platform. Belangrijkste uitdaging is dat de app kantoormedewerkers zo weinig mogelijk stoort met vervelende vragen terwijl de app ondertussen wel zo veel mogelijk kwalitatief goede data van ze verzamelt. We verbeteren daarom de gebruikerservaring sterk, waardoor het veel leuker wordt de app te gebruiken. Zo zorgen we voor een nieuwe app die voor beide doelgroepen beter werkt.

Uselab brengt behoeftes opdrachtgever en eindgebruikers samen

Sander Arts, commercieel directeur Uselab: “De behoeftes van de eindgebruiker en onze opdrachtgever liggen soms ver uit elkaar. Wij zijn goed in het zoeken naar het deel waarin deze verschillende werelden elkaar overlappen. Daar maken we dan een slimme, voor beide partijen, relevante oplossing voor. Een oplossing die bovendien leuk is om te gebruiken. Dit is precies wat we ook voor Measuremen doen.”

Measuremen verbetert werkomgevingen wereldwijd

De oplossingen van Measuremen helpen ondernemingen kosten te verlagen, medewerkers te verrassen en productiviteit te verbeteren. Op basis van de analyses van Measuremen kunnen bedrijven gefundeerde beslissingen nemen over hoe ze hun kantoren beter kunnen inrichten. Measuremen werkt onder andere voor Coca-Cola, KLM, Booking.com, Microsoft en de Verenigde Naties.