}

Karl van Santen manager operations bij Uselab

Digital agency Uselab benoemt Karl van Santen als manager operations. In deze nieuwe rol heeft Karl de verantwoordelijkheid over de gehele productie. De benoeming geeft de directie ruimte te focussen op de verdere groei van Uselab.

11 september 2018

Uselab heeft Karl van Santen aangesteld als manager operations. Karl heeft in deze nieuwe functie de dagelijkse leiding over de teams professionals die werken op de afdelingen projecten, beheer en hosting. Verder zal hij samen met de directie, de broers Wouter en Sander Arts, werken aan de groei van Uselab. Karl gaat deel uitmaken van het managementteam van Uselab.

Karl werkt sinds 2016 bij Uselab. Als projectmanager leidde hij veel uiteenlopende producties. In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de gehele dienstverlening van Uselab. Karl: “Ik ben trots dat ik aan de slag ga om het team, bedrijf en diensten van Uselab verder te brengen”. 

Sander Arts, mede-eigenaar van Uselab, ziet in Karl de aangewezen persoon om Uselab verder te helpen in deze groeifase: “Karl beschikt over het juiste DNA om deze functie te vervullen. Hij snapt precies waar we naartoe willen en heeft voor Uselab de juiste stijl om doelen te bereiken. Karl neemt niet alleen hele sterke sociale vaardigheden mee, maar heeft dankzij zijn achtergrond kennis over de volledige breedte van onze dienstverlening. Dat maakt het nemen van beslissingen en het verbeteren van processen eenvoudiger.”