}

Uselab ontwikkelt succesvolle nieuwe website zakelijk ICT-dienstverlener Detron

Detron, één van de grootste niet-beursgenoteerde ICT-ondernemingen van Nederland, selecteerde digital agency Uselab voor de realisatie van de nieuwe online strategie. Door de oriëntatie voor de bezoeker om te draaien, van aanbod- naar vraaggericht, boekt de nieuwe site overtuigende resultaten.

15 februari 2017

Detron groeide de laatste jaren hard. De online communicatie bleef hierdoor onvoldoende eenduidig en was enkel gericht op zenden. Er ontstond een grote behoefte aan een website die ervoor zorgt dat een klant snel en goed geholpen wordt. Sander Arts, partner bij Uselab: “Een klant wil gewoon een oplossing, overstijgend aan business unit, afdeling of vestiging. Daarom bedachten wij een website die alles koppelt aan een onderwerp of vraagstuk.”

Uselab ontwikkelt succesvolle nieuwe website zakelijk ICT-dienstverlener Detron

Direct resultaat voor de klant én eindgebruiker

Detron lost met de nieuwe site een aantal belangrijke kwesties op. De eerste resultaten hiervan zijn overtuigend: zo is de positie in zoekmachines als Google verbeterd en trekt de site direct meer en kwalitatiever bezoek. Het conversiegericht maken van de site werpt ook al zijn eerste vruchten af: meer leads en sollicitaties bij Detron.

Snel en doelgericht ontwikkelt met scrum in Umbraco CMS

De website ontwikkelden Uselab en Detron samen in een scrumproject. Ronald Knoop, CCO bij Detron: “Uselab is pragmatisch, doelgericht en doet nog meer dan wat ze belooft. Daarnaast legt het bureau voortdurend de focus op het leveren van toegevoegde waarde voor de bezoeker en kiest daarbij niet voor de voor de hand liggende oplossing. Ze maakten het voor onze bezoekers eenvoudiger, makkelijker en leuker snel de juiste informatie te vinden.”

Uselab adviseerde Umbraco CMS, een open source .NET contentmanagementsysteem. Knoop: “We waren nadrukkelijk op zoek naar een echt gemakkelijk te gebruiken CMS. Umbraco is een verademing ten opzichte van de oude situatie. Daarbij levert het ons een kostenbesparing op.”

De nieuwe website staat live op detron.nl.