}

Uselab wint pitch Detron

Voor de realisatie van de nieuwe online strategie en website nodigde zakelijke ICT-dienstverlener Detron vijf digital agencies uit. Na een aantal rondes kiest Detron voor Uselab: “Hun visie en aanpak spreekt erg aan, ze verrassen met nieuwe inzichten.”

24 augustus 2016

Het roer gaat volledig om: nu is de website nog aanbodgericht, straks vraaggericht. Detron vraagt Uselab een site te realiseren die aansluit bij de nieuwe customer intimacy strategie. Een strategie waarbij de relatie met de klant en haar behoeften centraal staan, in plaats van Detron’s producten en diensten.

Uselab wint pitch Detron IT & Telecom

De nieuwe website ontwikkelen Uselab en Detron samen in een scrumproject. Wijnand de Zwaan, product owner bij Detron: “Uselab is pragmatisch, doelgericht en ze doen gewoon nog meer dan wat ze zeggen. Daarnaast focust Uselab voordurend op toegevoegde waarde voor de bezoeker en kiest daarbij niet voor de voor de hand liggende en veilige oplossing. Ik ben onder de indruk van wat ze in zo’n korte tijd presteren.”

In het najaar gaat de nieuwe website Detron.nl live.

Over Detron ICT Groep

Detron beheert de gehele IT- en telecomomgeving voor haar klanten. Detron is hierin marktleider in de midzakelijke markt en speler van formaat in grootzakelijke markt en non-profit sector. Met een jaaromzet van 100 miljoen euro (2015) en 500 medewerkers is Detron één van de grootste niet-beursgenoteerde ICT-ondernemingen van Nederland.