}

Online jaarverslag woningcorporatie Eigen Haard

Voor Eigen Haard, een van de grootste woningcorporaties van Nederland, is de publicatie niet zomaar verplichte kost, het is de maatschappelijke verantwoording van haar activiteiten. Omdat het jaarverslag wordt bekeken door sterk uiteenlopende doelgroepen—variërend van huurder tot financiële toezichthouders—maakten we de presentatie zo aansprekend en toegankelijk mogelijk, zodat iedereen zijn weg erin vindt.

08 juli 2016

Prestaties voorop

Eigen Haard maakt gedurende het jaar vele doelstellingen waar, maar de berichten over deze resultaten verdwijnen als spelden in een hooiberg. Daarom illustreren dynamische beelden expliciet de cijfers waar Eigen Haard trots op is. Het resultaat is een directe en transparante presentatie van de highlights.

Uselab ontwikkelt Online jaarverslag voor Eigen Haard
Online jaarverslag woningcorporatie Eigen Haard

Duurzame investering

Het online jaarverslag realiseerden we in hetzelfde CMS als de corporate website, Sitecore. Hierdoor blijft alle content eenvoudig, centraal in beheer en is er ook geen extra licentie nodig. Uiteraard is het nieuwe digitale jaarverslag responsive. Het nieuwe format kan zo jaren mee. De kosten voor Eigen Haard blijven hierdoor beperkt.