}

Fudura realiseert samen met Uselab nieuwe 'Mijn Fudura'

De nieuwe omgeving geeft Fudura de mogelijkheid om nieuwe, innovatieve diensten aan te bieden aan haar klanten.

23 januari 2020

Fudura verzorgt en optimaliseert de energievoorziening voor zakelijk Nederland. Zo ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt ze de duurzame energie-infrastructuur en voegt data-intelligentie toe wanneer dit gewenst is. Van grootverbruikmeters en transformatoren tot schakelinstallaties en laadpalen.

Janine de Jong, Product Owner Online bij Fudura: "Onze klanten geven we inzicht in de energiegegevens, bijvoorbeeld verbruiksstanden. Hierbij gaan we de klantinteractie verhogen door hen te inspireren, adviseren en activeren om aan de slag te gaan met hun energieke ondernemersdoelen.

In een eerdere fase hebben we samen met Uselab onze website vernieuwd. De volgende stap is ons digitale klantplatform genaamd 'Mijn Fudura'. Uselab heeft aangetoond een passende strategische partner te zijn. Hun werkwijze spreekt ons aan, het vertrouwen is er om door deze intensieve samenwerking onze online visie te realiseren."

Stap voor stap nieuwe, innovatieve diensten aanbieden

Uselab is ingeschakeld om een omgeving te ontwerpen en te ontwikkelen die optimaal aansluit bij de verwachting van de klanten van Fudura. Een webapplicatie waarbij de klant centraal staat. In Mijn Fudura kunnen klanten straks alle zaken regelen met Fudura, in één eenvoudige omgeving. Zo is het straks mogelijk het energieverbruik in te zien en te vergelijken, instellingen aan te passen en producten en diensten aan te vragen.

De nieuwe 'mijn' omgeving geeft Fudura de mogelijkheid om in de toekomst, stap voor stap, nieuwe innovatieve diensten aan te bieden aan haar klanten.

Fudura en Uselab werken intensief samenwerken om het vernieuwde Mijn Fudura te realiseren.