Uselab nieuwe digitaal bureau van NVM

Uselab maakt de websites van NVM een beter onderdeel van de dienstverlening van de vereniging. Makelaars en taxateurs kunnen in de toekomst de verenigingswebsite gunstiger voor ze laten werken.

08 oktober 2018

De Nederlandse vereniging van makelaars en taxateurs in onroerende goederen (NVM) kiest digital agency Uselab als nieuwe partner. Uselab gaat NVM’s online presentatie en dienstverlening ondersteunen en verbeteren, van websites tot online campagnes.

Uselab helpt de NVM om haar verenigingsleden een betere online dienstverlening te bieden. Daarnaast werkt Uselab aan de online positionering van het merk NVM. Hierdoor kunnen makelaars en taxateurs in de toekomst de verenigingswebsite gunstiger voor ze laten werken.

Sander Arts, commercieel directeur Uselab: “NVM is een begrip onder de Nederlandse makelaars en taxateurs en biedt haar leden, ook online, heel veel. De manier waarop de online dienstverlening is georganiseerd en hoe het merk NVM nu online wordt geprofileerd, kan echter sterker. We gaan zorgen voor een relevantere NVM website, voor alle doelgroepen. Een online platform waar iedereen echt wat aan heeft.”

Annebelle van der Kloet, manager communicatie en marketing bij NVM, is enthousiast over de nieuwe partner: “Uselab is een professionele partner. We hebben veel vertrouwen in de nieuwe samenwerking. Door korte, rechtstreekse lijnen en heel directe communicatie kunnen we de expertise direct inzetten en de samenwerking succesvol organiseren.”

De samenwerking houdt onder andere in dat Uselab een vertaling maakt van NVM’s strategie naar digitale oplossingen. Naast het vernieuwen van de website staan er verschillende campagnes op het programma waarbij in aanvulling op reclamespotjes op radio en televisie internet een belangrijker kanaal wordt.