DuurzaamBedrijfsleven kiest voor strategische samenwerking met Uselab

De belangrijkste nieuwsbron over duurzaam ondernemen, innovatie en cleantech voor het Nederlandse bedrijfsleven werkt met ons samen aan de groei van het platform. We zorgen ervoor dat de website een beter onderdeel wordt van de dienstverlening van het mediabedrijf.

22 augustus 2018

DuurzaamBedrijfsleven is hét Business platform voor succesvol duurzaam ondernemen en zet succesvol duurzaam ondernemen op de kaart zodat alle bedrijven de kansen van duurzaamheid zien en pakken. Voor de groei van het platform kiest DuurzaamBedrijfsleven na een selectie uit meerdere digital agencies voor Uselab. Uselab maakt de website een beter onderdeel van de dienstverlening van het mediabedrijf.

Sander Arts, commercieel directeur Uselab: ‘Ik ben blij met DuurzaamBedrijfsleven als nieuwe klant omdat ik denk dat we ze verder kunnen helpen met het realiseren van de groeiplannen. Er is heel bewust een keuze gemaakt om met Uselab te werken. Wij hebben namelijk niet alleen goede designers en programmeurs in ons team, maar we zijn ook erg ervaren in het vertalen van een strategie in digitale oplossingen.’

Yoeri van Alteren, oprichter DuurzaamBedrijfsleven, bewondert Uselab’s hands-on mentaliteit en integrale aanpak: ‘We gaan graag een strategische samenwerking met Uselab aan en staan te popelen om met ze de volgende groeistappen te zetten, eerst in Nederland en daarna Europa.’ Uselab zet de komende maanden eerst een technische architectuur neer die de verdere groei ondersteunt.